Centrum Immanuel - budova G + H

Oblast:
Kapacita: 26
Číslo zájezdu: 388

Popis

Železné hory jsou nádhernou součástí Vysočiny, a právě zde se nachází Centrum Immanuel, které si Vás získá nejen úžasnou okolní přírodou, ale především nádherným opečovávaným areálem. Z moderních budov doporučujeme pro pobyt jedné třídy zvolit dvě nově postavené patrové chaty – Modrou a Červenou, které disponují celkovou kapacitou 26 lůžek, přičemž v každé z nich se nachází jeden 1lůžkový a čtyři 3lůžkové pokoje. V každém patře je umístěno samostatné WC a koupelna. Vlastní prostorná společenská místnost se nachází v protější budově stejně tak, jako jídelna. Z bohatého a udržovaného venkovního zázemí můžete využít např. členité dětské hřiště, ohniště, rozsáhlé upravené travnaté plochy, volejbalové nebo velké fotbalové hřiště. Celou atmosféru poklidu a vřelosti dotváří vlastní rybník, ve kterém se dá v teplých dnech osvěžit či projet na loďce.

Další možnosti:   kapacitu lze rozšířit o budovu A (až 53 lůžek) a budovu B (až 31 lůžek) na celkový počet 110 lůžek.

Výlety po okolí:   skanzen Vysočina (Veselý Kopec a Svobodné Hamry), Zuberská rozhledna, Stezka mladého lesníka, zřícenina hradu Sokolov, vrchol Vestec, skanzen Země keltů, vodní nádrž Seč.

Galerie

Doplňující informace

Doprava na školní zájezd

Doprava je zajištěna zahraničním autobusem splňujícím všechny předepsané normy Evropské unie včetně vybavení bezpečnostními pásy.

Pojištění školního zájezdu

Účastníkům pobytu nabízíme zajištění úrazového pojištění a pojištění STORNA. CK2 je koncesovanou cestovní kanceláří, nikoli agenturou či spolkem, proto je řádně pojištěna proti úpadku a Vámi svěřené finance jsou 100% chráněny.

Cena zahrnuje

  • Dopravu autobusem
  • Stravování 5x denně, pitný režim
  • Zákonné pojištění CK

s CK2 mají nejen tyto výhody:

  • Pojištění

    Vaše finance jsou v bezpečí, jsme řádně pojištěná cestovní kancelář.

  • Faktura přes zaměstnavatele

    Možnost úhrady školní akce fakturou přes zaměstnavatele.

  • Fotografie

    Před sepsáním smlouvy poskytneme veškeré informace o objektu včetně fotografií. Objekty dobře známe.

  • Materiály

    Dodáme veškeré podklady pro Vás i pro rodiče žáků. Nemusíte nic shánět ani vytvářet.

  • Kontakt

    Jsme Vám k dispozici i v průběhu zájezdu.