Škola v přírodě
Hotel Rohanov

Oblast: Šumava
Kapacita: 81 - 86
Číslo zájezdu: 470

Popis školy v přírodě

Hotel Rohanov se nachází v malebné šumavské vísce Lhota nad Rohanovem, jen pár kilometrů od území Národního parku Šumava. Lesnaté okolí je jako stvořené pro výlety. Ubytováni budete v hlavní budově ve 2 apartmánech a 2–5lůžkových prostorných pokojích s WC, většina pokojů má vlastní koupelnu. Stravování je zajištěno v prostorné jídelně, již lze využít i jako společenskou místnost pro učení či hry. K dispozici jsou i další společenské prostory (po dohodě s hotelem). Rozsáhlý areál hotelu se pyšní velkou udržovanou zahradou, kde je dětem k dispozici jak travnaté hřiště s prolézačkami a pískovištěm, tak velké multifunkční hřiště s umělým povrchem či indiánské „tee-pee“ stany.

Výlety po okolí:   koupaliště Rohanov, vrch Javorník, Klostermannova rozhledna, Klostermannova stezka, rozhledna Hoslovice, zámek Vimperk, hrad Kašperk, zřícenina hradu Rabí.

Galerie

Doplňující informace

Ubytování během školního zájezdu

Naše ubytovací zařízení jsou prověřená, všechny objekty pravidelně osobně navštěvujeme. Dbáme na to, aby samotný objekt i jeho zázemí byly vhodné pro dětský kolektiv. Ve většině případů má skupina celý objekt jen pro sebe.

Doprava na školní zájezd

Doprava je zajištěna zahraničním autobusem splňujícím všechny předepsané normy Evropské unie včetně vybavení bezpečnostními pásy.

Pojištění školního zájezdu

Účastníkům pobytu nabízíme zajištění úrazového pojištění a pojištění STORNA. CK2 je koncesovanou cestovní kanceláří, nikoli agenturou či spolkem, proto je řádně pojištěna proti úpadku a Vámi svěřené finance jsou 100% chráněny.

Cena zahrnuje

  • Dopravu autobusem
  • Zvolené ubytování
  • Stravování 5x denně, pitný režim
  • Zákonné pojištění CK

Šumava s CK2 mají nejen tyto výhody:

  • Pojištění

    Vaše finance jsou v bezpečí, jsme řádně pojištěná cestovní kancelář.

  • Faktura přes zaměstnavatele

    Možnost úhrady školní akce fakturou přes zaměstnavatele.

  • Fotografie

    Před sepsáním smlouvy poskytneme veškeré informace o objektu včetně fotografií. Objekty dobře známe.

  • Materiály

    Dodáme veškeré podklady pro Vás i pro rodiče žáků. Nemusíte nic shánět ani vytvářet.

  • Kontakt

    Jsme Vám k dispozici i v průběhu zájezdu.