Dětský tábor
Divadelní tábor

Vhodné pro: děti ZŠ
Číslo zájezdu: 901

Popis dětského tábora

Baví vaše dítko hrát scénky, imitovat, improvizovat nebo hraje divadlo? Chce se v budoucnu stát profesionálním hercem, a nebo chce hrát jen pro své potěšení?

Náš příměstský tábor mu nabídne mnoho zkušeností a zážitků. V zákulisí jednoho z pražských divadel poodhalíme tajemství divadelních triků a efektů. A na skutečných prknech, která znamenají svět, si děti samy vyzkouší, jaké to je, stát v záři reflektorů. Formou her budeme s dětmi rozvíjet herecké schopnosti a učit je pohybovému vyjadřování či improvizaci, zaměříme se na správnou mluvu, gestikulaci, mimiku nebo uvolňování těla, a naučíme se číst text z opravdového scénáře. Vyzkoušíme si prostě vše, co by měl absolvovat každý herec, než vstoupí na jeviště před diváky. Přímo v barrandovských studiích nahlédneme do stylizované maskérny, kostymérny a dílny a v připraveném fotokoutku budeme mít možnost se vyfotit za použití některých částí kostýmů a doplňků. Zavítáme také do historické budovy Národního divadla, abychom se společně podívali do naší nejznámější divadelní scény. V nabitém programu nevynecháme ani loutky a loutkové divadlo, vyzkoušíme si dabování filmové scény, představíme si základy Stand-up comedy žánru a naše malé herce naučíme některé výrazy divadělně-hereckého slangu.

Celým týdnem provází mladý herec Tomáš Bareš, který má zkušenosti z mnoha pražských divadel.

Programy našich příměstských táborů jsou koncipovány tak, aby bavily malé i velké, holky i kluky. Každý si najde to své, na co bude rád vzpomínat a vyprávět každý den po návratu k rodičům.

GARANCE
V případě zrušení tábora z důvodu vládních protipandemických opatření vám vrátíme celou částku zpět.

Vaše dítě si vyzvedneme na těchto místech:
Hradčanská - metro A; Skalka - metro A; Palmovka - metro B; Nové Butovice - metro B; Kačerov - metro C; Kobylisy - metro C.
Předání dětí mezi 7:40 - 8:00, vyzvednutí mezi 17:15 - 17:30.

Základny
Základny v Dejvicích a na Kačerově se využívají v nepřízni počasí. Za hezkého počasí navštěvujeme lesy, parky, hřiště, naučné stezky, vodní plochy, přírodní rezervace... Poznáváme Prahu, jezdíme na výlety, učíme se hrou a sportujeme.

Sourozenecká sleva
Při přihlášení sourozenců poskytujeme slevu 150 Kč na dítě. Nárok na tuto slevu uveďte do poznámky přihláškového formuláře.

Galerie

Další informace

Cena zahrnuje

  • Uvedený program
  • Veškeré vstupy
  • Obědy a odpolední svačiny
  • Celodenní pitný režim
  • Zákonné pojištění CK
  • Služby vedoucích

Cena nezahrnuje

  • MHD po Praze
  • Dřívější předání či pozdější vyzvednutí

Dokumentace

K účasti na příměstském táboře stačí potvrzení o bezinfekčnosti podepsané první den tábora a kopie kartičky zdravotní pojišťovny.

Místo konání

Najdete nás v našich nově zrekonstruovaných klubovnách CK2. Odtud budeme vyrážet za zábavou, hrami a vyjíždět na vzdálenější výlety.

Sběrná místa

Děti můžete předat, ale i si vyzvednout na sběrných místech, která jsou na všech linkách metra.

Stravování

Děti mají zajištěné obědy i odpolední svačiny, dostatek pití během celého dne je samozřejmostí.

Vedoucí

O vaše děti se budou starat zkušení vedoucí, kteří mají praxi v práci s dětmi. Vedoucí jsou vyškoleni o zásadách poskytování první pomoci.

Pojištění

Všichni účastníci si mohou v objednávkovém formuláři přiobjednat komplexní pojištění včetně pojištění storna, což doporučujeme.

Dětský tábor s CK2 má nejen tyto výhody:

  • Programy jsou koncipovány tak, aby bavily malé i velké, holky i kluky.

  • Vaše finance jsou v bezpečí, jsme řádně pojištěná cestovní kancelář.

  • Zkušení vedoucí mají praxi s dětmi předškolního i školního věku.

  • Garance vrácení peněz v případě zrušení tábora z důvodu vládních opatření v souvislosti s pandemií Covid-19.

  • Možnost úhrady tábora fakturou přes zaměstnavatele (např. FKSP).