Dětský tábor
Letní kempy 2021 zdarma - plné zábavy a sportu

Vhodné pro: děti ZŠ
Číslo zájezdu: 912

Popis dětského tábora

DĚKUJME VŠEM, KTEŘÍ SE V ROCE 2021 ÚČASTNILI A TĚM, KTEŘÍ SE VRACELI OPAKOVANĚ. DĚKUJEME ZA VŠECHNA MILÁ HODNOCENÍ A PODĚKOVÁNÍ.

MÍSTO SRAZU A ZÁKLADNA

Hradčanská - metro A (základna Dejvice); Strašnická - metro A (základna Dejvice); Stodůlky - metro B (základna Dejvice)
Rajská zahrada - metro B (základna Kačerov); Kačerov - metro C (základna Kačerov); Ládví - metro C (základna Kačerov); I. P. Pavlova - metro C (základna Kačerov)
Předání dětí mezi 8:00 - 8:15, vyzvednutí mezi 16:00 - 16:15.
Základny se využívají v nepřízni počasí. Za hezkého počasí navštěvujeme lesy, parky, hřiště, naučné stezky, vodní plochy, přírodní rezervace... Poznáváme Prahu, jezdíme na výlety, učíme se hrou a sportujeme.

ZDARMA a SMYSLUPLNĚ, odpočiňte si a dopřejte dětem zábavu a příjemné prožití další části prázdnin.
Letní kempy / příměstské tábory v Praze zdarma. Pro děti ZŠ.

PROGRAM PLNÝ AKTIVIT

Chcete si po lockdownu odpočinout a najít chvilku sami pro sebe? Nemáte možnost hlídání pro Vaše děti? Chcete, aby si děti prázdniny pořádně užily? Pak jsme právě pro Vaše děti připravili poutavý celotáborový program protkaný sportem, hromadou her, kreativním tvořením, poznáváním a samozřejmě zakončený objevením pokladu. Děti budou mezi vrstevníky, naleznou nové kamarády a prožijí týden, dva či tři plné aktivit. Maximum času budeme trávit na čerstvém vzduchu a v zeleni, podnikneme řadu výprav, nevynecháme celodenní výlet a na závěr se utkáme o zmíněný poklad. Vše v doprovodu zkušených instruktorů a volnočasových pedagogů, kteří se na práci s dětmi těší.

ZDARMA

Proč je tábor ZDARMA? Kempy zajišťujeme ve spolupráci s neziskovými organizacemi za podpory MŠMT.
Proto jsou zcela zdarma a to včetně stravování, celodenního výletu a drobných odměn pro děti.

ŽÁDNÉ STORNO, ZMĚNA TERMÍNU BEZ POPLATKU

Strava 3x denně zdarma (svačina, oběd, svačina – zdarma zajistíme i bezlepkovou stravu)
Sběrná místa, srazy – nechcete cestovat až k naší klubovně? Vyzvedneme děti na 6 místech v Praze.
Klubovny – základny máme na Praze 6 - Dejvická; Praze 4 - Kačerov; a další zprovozňujeme operativně
Malé skupiny cca 15 dětí (přihlaste své dítě a jeho kamarády, zajistíme, aby byli pohromadě)
Program přizpůsoben věkové kategorii konkrétní skupiny (s námi se baví prvňáci i deváťáci)
Cíle - Posílení sociálních vztahů dětí ZŠ, navození jejich duševní pohody, podpora vzdělávání a pohybových aktivit.
Zkušení instruktoři a volnočasoví pedagogové (dětským skupinám se věnujeme přes 20 let, práce s dětmi nás baví)
Přihlášení online pomocí formuláře. Přihlášení preferujeme online. Přihlásit se lze i na několik turnusů. Neúčtujeme storno při nahlášeném zrušení. Možnost změny termínu.

UČÍME SE PŘI HŘE

Programy našich příměstských táborů jsou koncipovány tak, aby bavily malé i velké, holky i kluky. Každý si najde to své, na co bude rád vzpomínat a nadšeně vyprávět své zážitky každý den po návratu domů. Za hezkého počasí navštěvujeme lesy, parky, hřiště, naučné stezky, vodní plochy, přírodní rezervace... Poznáváme Prahu, jezdíme na výlety, učíme se hrou a sportujeme.

Realizace Letních kempů byla podpořena Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy a Cestovní kancelář CK2 s.r.o. se na jejich realizaci podílí díky memorandu o spolupráci s několika neziskovými společnostimi a zapsanými spolky tak, aby tyto programy pomohly maximálnímu počtu žáků. Cestovní kancelář CK2 s.r.o. se práci s dětskými kolektivy věnuje více jak 20 let a každým rokem organizuje kulturní, vzdělávací a zábavní programy pro desítky tisíc studentů, žáků a dětí. Více na www.ck2.cz/skoly a www.ck2.cz/verejnostCíle projektu: podpořit opětovné posílení sociálních vztahů s vrstevníky a vzájemnou spolupráci, propojovat formální a neformální vzdělávání s důrazem na doplnění dílčích znalostí a dovedností, obnovit pracovní a studijní návyky dětí, podpořit zájem dětí o vzdělávání, podpořit duševní pohodu a duševní zdraví dětí, podpořit návyky zdravého životního stylu, podpořit pohybové aktivity dětí. CK2 pomáhá s organizačními prvky, podílí se na obsahu kempů a poskytla svou internetovou platformu pro přihlašování.

Galerie

Další informace

Cena zahrnuje

  • Uvedený program
  • Veškeré vstupy
  • Obědy a svačiny
  • Celodenní pitný režim
  • Služby vedoucích

Dokumentace

K účasti na příměstském táboře stačí potvrzení o bezinfekčnosti podepsané první den tábora a kopie kartičky zdravotní pojišťovny.

Místo konání

Za pěkného počasí se pohybujeme venku, jezdíme na výlety, poznáváme Prahu a její okolí. Za špatného počasí se přesouváme do našich kluboven, nebo navštěvujeme kryté prohlídky. Rodič vždy ví, kde se nacházíme.

Sběrná místa

Děti ráno předáváte a odpoledne si vyzvedáváte na sběrných místech, která jsou na všech linkách metra. Na místech čekají instruktoři, kteří si děti převezmou a následně pokračují na program.

Stravování

Děti dostanou oběd i dopolední a odpolední svačinu, dostatek pití během celého dne je samozřejmostí.

Vedoucí

O vaše děti se budou starat zkušení vedoucí, kteří mají praxi v práci s dětmi předškolního i školního věku. V každém běhu tábora je i osoba s kurzem první pomoci.

Dětský tábor s CK2 má nejen tyto výhody:

  • Programy jsou koncipovány tak, aby bavily malé i velké, holky i kluky.

  • Vaše finance jsou v bezpečí, jsme řádně pojištěná cestovní kancelář.

  • Zkušení vedoucí mají praxi s dětmi předškolního i školního věku.

  • Garance vrácení peněz v případě zrušení tábora z důvodu vládních opatření v souvislosti s pandemií Covid-19.

  • Možnost úhrady tábora fakturou přes zaměstnavatele (např. FKSP).