Dětský tábor
Můj první pohádkový tábor

Vhodné pro: děti ZŠ
Číslo zájezdu: 948

Popis dětského tábora

Na pohádkovém táboře pro nejmenší čeká děti ojedinělý tábor s tematikou pohádkového dobrodružství a kreativity. Podaří se vysvobodit zakletou princeznu, kterou nemá ráda zlá čarodějnice? Přemůžou děti velkého draka, který sužuje království?

Zahrají si na malé detektivy a vypátrají záhadu, která za vším stojí. Ne jedenkrát zabojují o skvělé výhry a milá překvapení, opečou si buřty u táboráku. Před spaním si vyslechnou další část napínavého příběhu, který je nenechá ani dospat. Naši vedoucí jsou připraveni se o děti postarat se vším všudy. Pomohou jim s osobní hygienou, oblékáním, a když se jim bude stýskat, promění se v náhradní mámu i tátu. Tábor je vhodný zejména pro mladší děti. Program je uzpůsoben jejich věku s cílem je bavit a motivovat do týmové hry. Děti si na táboře najdou nové kamarády a naučí se novým věcem, hry podpoří kreativního ducha a bude jim odměnou nespočet prima zážitků.

Můj první pohádkový tábor je určený pro nejmenší děti ve věku 5 až 11 let, které jsou soběstačné, co se týče osobní hygieny a oblékání. Program, aktivity i denní režim je přizpůsoben jejich věku. Tábor je ideální pro děti, které se tábora budou účastnit úplně poprvé.

GARANCE
V případě zrušení tábora z důvodu vládních protipandemických opatření vám vrátíme celou částku zpět.

Termíny
Pro rok 2022 není k dispozici žádný volný termín.     

Ubytování
Tábor se koná na okouzlujícím místě plném přírody a čerstvého vzduchu v lokalitě Krkonoš. Děti ubytováváme v budově určené výhradně pro nás, nikoliv v chatkách velkých rekreačních areálů. Konkrétně se jedná o horskou chatu Zahrádky-Seibert nad Pecí pod Sněžkou. Objekt se nachází v samotném srdci Krkonoš, díky své poloze umožňuje jedinečný výhled na Sněžku i celé údolí a je ideálním výchozím bodem pro výlety do okolí. Děti budou ubytované převážně ve dvou až čtyřlůžkových pokojích. V objektu se nachází prostorná jídelna pro každodenní stravování, kiosek, sociální zařízení, herna apod. Ordinace zdravotníka a marodka má své oddělené prostory. Na připravený program využíváme okolní přírodu, rozlehlou louku, venkovní sportoviště a velké táborové ohniště. Velkou výhodou je, že jsme blízko čistých lesů a máme celý objekt pro sebe, tudíž můžeme naplno a nikým nerušeni skotačit při všech připravených táborových legráckách.
Adresa: Chata Seibert, Pec pod Sněžkou 39, 542 21 Pec pod Sněžkou 

Galerie

Další informace

Cena zahrnuje

  • Ubytování a stravu 5x denně, pitný režim
  • Dopravu zájezdovým autobusem tam i zpět
  • Profesionální výchovný a zdravotnický personál
  • Zapůjčení vybavení dle zaměření tábora
  • Exkluzivní celotáborový program
  • Zákonné pojištění CK

Dokumentace

K účasti na letním táboře budete potřebovat posudek o zdravotní způsobilosti dítěte od lékaře, potvrzení o bezinfekčnosti, zdravotní dotazník a kopii kartičky zdravotní pojišťovny. Veškeré potřebné dokumenty vám zašleme a jejich odevzdání připomeneme.

Ubytování

Naše tábory se konají na okouzlujících místech plných přírody a čerstvého vzduchu. Děti ubytováváme v horských chatách a penzionech, které jsou rezervovány výhradně pro nás. Všechny objekty máme prověřeny a pečlivě vybrány tak, aby vyhovovali našim potřebám nejen pro hry, ale aby také splňovaly důležité hygienické standardy.

Doprava

Doprava je zajištěna zahraničními zájezdovými autobusy s bezpečnostními pásy. Při jízdě je s dětmi přítomen náš pracovník, který má nad dětmi dohled a zajišťuje organizaci cesty.

Stravování

U nás se nehladoví. Děti dostanou najíst minimálně 5x denně – tři hlavní jídla, dvě svačiny a případně druhá večeře. Pitný režim je celodenní. Pokud chce někdo mlsat, vždy je k dispozici táborový kiosek plný dobrot. Zaručujeme vynikající stravu v domácí kvalitě. Vyhovíme i většině běžných diet.

Vedoucí

O Vaše děti se budou starat zkušení vedoucí a instruktoři, kteří mají praxi v práci s dětmi předškolního i školního věku. Na každém běhu tábora jen přítomen zdravotník a vedoucí s kurzem první pomoci. Spolupracujeme jen s lidmi, které tato práce opravdu baví.

Pojištění

Doporučuje v objednávkovém formuláři přiobjednat komplexní pojištění včetně pojištění storna. Zvolit můžete i obsáhlejší balíček, který zahrnuje i pojištění odpovědnosti či přerušení cesty.

Dětský tábor s CK2 má nejen tyto výhody:

  • Programy jsou koncipovány tak, aby bavily malé i velké, holky i kluky.

  • Vaše finance jsou v bezpečí, jsme řádně pojištěná cestovní kancelář.

  • Zkušení vedoucí mají praxi s dětmi předškolního i školního věku.

  • Garance vrácení peněz v případě zrušení tábora z důvodu vládních opatření v souvislosti s pandemií Covid-19.

  • Možnost úhrady tábora fakturou přes zaměstnavatele (např. FKSP).