Dětský tábor
Sportovní tábor

Vhodné pro: děti ZŠ
Číslo zájezdu: 946

Popis dětského tábora

Sportovní tábor je určen všem sportovně a soutěživě naladěným klukům a holkám. Není důležité, zda se sportu věnují závodně, rekreačně nebo začínají. Sportovní tábor si užijí všechny děti, které mají chuť sportovat, hrát míčové hry a zkusit si nové sporty.

Pokud je vaše dítě pohybově nadané a baví ho sportovat, na táboře bude moci ukázat, co umí, a strávit léto se svou oblíbenou aktivitou. Pro ty, kteří se teprve hledají, je sportovní tábor příležitostí vyzkoušet si spoustu různých sportů a aktivit. Možná mezi nimi objeví sport, který jim padne jako ulitý a začnou se mu po prázdninách věnovat více. Sportovní tábor má probouzet radost z pohybu, není to žádný tvrdý tréninkový dril. Tábor je tu zkrátka pro všechny, kteří si chtějí užít aktivní léto.

Tábor je určen pro děti ve věku od 6 do 17 let.

GARANCE
V případě zrušení tábora z důvodu vládních protipandemických opatření vám vrátíme celou částku zpět.

Termíny
Pro rok 2022 není k dispozici žádný volný termín.    

Ubytování
Tábor se koná na okouzlujícím místě plném přírody a čerstvého vzduchu. Děti ubytováváme v budově určené výhradně pro nás, nikoliv v chatkách velkých rekreačních areálů. Konkrétně se jedná o areál horské chaty Sport SKI, který je umístěn v téměř nedotčené přírodě na pomezí Jizerských hor a Krkonoš. Děti budou ubytovány v útulných tří a vícelůžkových pokojích, které disponují novým vybavením a poskytují dostatek prostoru. Stravování probíhá v jídelně, která nám i v tomto případě poslouží také jako společenská místnost pro aktivity uvnitř. V rámci programu využijeme bohaté venkovní vybavení - multifunkční hřiště s umělým povrchem, stolní tenis, ohniště s posezením, pískoviště a dětské prolézačky.
Adresa: Horská chata Sport SKI, Kořenov 884, 468 49 Kořenov

Galerie

Další informace

Cena zahrnuje

  • Ubytování a stravu 5x denně, pitný režim
  • Dopravu zájezdovým autobusem tam i zpět
  • Profesionální výchovný a zdravotnický personál
  • Zapůjčení vybavení dle zaměření tábora
  • Exkluzivní celotáborový program
  • Zákonné pojištění CK

Dokumentace

K účasti na letním táboře budete potřebovat posudek o zdravotní způsobilosti dítěte od lékaře, potvrzení o bezinfekčnosti, zdravotní dotazník a kopii kartičky zdravotní pojišťovny. Veškeré potřebné dokumenty vám zašleme a jejich odevzdání připomeneme.

Ubytování

Naše tábory se konají na okouzlujících místech plných přírody a čerstvého vzduchu. Děti ubytováváme v horských chatách a penzionech, které jsou rezervovány výhradně pro nás. Všechny objekty máme prověřeny a pečlivě vybrány tak, aby vyhovovali našim potřebám nejen pro hry, ale aby také splňovaly důležité hygienické standardy.

Doprava

Doprava je zajištěna zahraničními zájezdovými autobusy s bezpečnostními pásy. Při jízdě je s dětmi přítomen náš pracovník, který má nad dětmi dohled a zajišťuje organizaci cesty.

Stravování

U nás se nehladoví. Děti dostanou najíst minimálně 5x denně – tři hlavní jídla, dvě svačiny a případně druhá večeře. Pitný režim je celodenní. Pokud chce někdo mlsat, vždy je k dispozici táborový kiosek plný dobrot. Zaručujeme vynikající stravu v domácí kvalitě. Vyhovíme i většině běžných diet.

Vedoucí

O Vaše děti se budou starat zkušení vedoucí a instruktoři, kteří mají praxi v práci s dětmi předškolního i školního věku. Na každém běhu tábora jen přítomen zdravotník a vedoucí s kurzem první pomoci. Spolupracujeme jen s lidmi, které tato práce opravdu baví.

Pojištění

Doporučuje v objednávkovém formuláři přiobjednat komplexní pojištění včetně pojištění storna. Zvolit můžete i obsáhlejší balíček, který zahrnuje i pojištění odpovědnosti či přerušení cesty.

Dětský tábor s CK2 má nejen tyto výhody:

  • Programy jsou koncipovány tak, aby bavily malé i velké, holky i kluky.

  • Vaše finance jsou v bezpečí, jsme řádně pojištěná cestovní kancelář.

  • Zkušení vedoucí mají praxi s dětmi předškolního i školního věku.

  • Garance vrácení peněz v případě zrušení tábora z důvodu vládních opatření v souvislosti s pandemií Covid-19.

  • Možnost úhrady tábora fakturou přes zaměstnavatele (např. FKSP).