Zájezd
Adventní Salcburk

Země: Rakousko
Vhodné pro: jednotlivce a rodiny s dětmi
Číslo zájezdu: 519

Popis zájezdu

Nelze si snad ani představit romantičtější kulisu pro tradiční alpské adventní trhy než město Salcburk. Prohlídku začneme u zámku Mirabell. Přes řeku Salzach dojdeme k Mozartovu rodnému domu a připomeneme si jeho život spjatý se Salcburkem a odkud budeme mít krásný výhled na Mnišskou horu. Na náměstí Domplatz a Rezidenzplatz kde na nás již čeká jeden z adventních trhů, který mimo tradičních pochoutek nabízí také ručně vyřezávané betlémy a další rukodělné výrobky nás přivítá Ježíškův trh a vůně Vánoc, která se line ze stánků s pečenými kaštany, praženými mandlemi a horkým punčem. Na žádném z trhů nesmí chybět ani tradiční a zaručeně pravé Mozartovy koule, které nenaleznete jinde než v Salcburku. Zažijte to nejlepší ze salcburské atmosféry, navštivte město v období adventu a nenechte si ujít krásu osvícených uliček.

Informace k zájezdu

Program dne
Ráno - sraz v ranních hodinách, dopolední přejezd autobusem do města Salcburk
Den - procházka historickým centrem města s průvodcem, shlédnutí hlavních památek, následně rozchod na vánočních trzích
Večer - odjezd do ČR, příjezd ve večerních hodinách

Doprava
Během zájezdu vám bude k dispozici zahraniční autobus splňující všechny předepsané normy Evropské unie včetně vybavení bezpečnostními pásy.

Pojištění CK
CK2 je cestovní kanceláří, nikoli agenturou či spolkem. CK2 je tedy řádně pojištěna proti úpadku a Vámi svěřené finance jsou 100 % chráněny. 

Pojištění léčebných výloh
Za příplatek lze zajistit pojištění léčebných výloh či komplexní pojištění (pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škody na zdraví a majetku, pojištění zavazadel a pojištění stornopoplatku. Pojištění zahrnuje také pojistné události související s onemocněním COVID-19.

Cena zahrnuje
dopravu autobusem, průvodce po celou dobu zájezdu, zákonné pojištění CK

Galerie