Zábavní park
Itálie – koupání v moři a zábavní park Gardaland

Objednat od 4 990 Kč / os.
Vhodné pro: jednotlivce a rodiny s dětmi
Číslo zájezdu: 533

Popis zábavního parku

Nechce se vám celý týden ležet u moře, anebo jen nemáte dostatek dovolené? A přesto byste rádi navštívili jih Evropy, prošli se po sluncem zalité písčité pláži, nasáli mořský vzduch nebo zažili romantiku večerní atmosféry přímořských promenád? My vám navíc nabízíme možnost spojit pobyt u moře s adrenalinovými a pohádkovými zážitky v zábavním parku na břehu oblíbeného italského jezera. A pokud by to bylo pořád málo, můžete navštívit i historické město Verona s jeho památkami a zažít zde večerní romantiku v jedné z místních kaváren. Zájezd je vhodný pro rodiny s dětmi, páry, ale i skupinky přátel. Pojeďte si oddechnout, zažít relax i odpočinek s příjemnou zábavou.

1. den
Odjezd v pozdních večerních hodinách.

2. den
Celodenní návštěva zábavního parku Gardaland, který leží přímo u břehu turisticky oblíbeného největšího italského jezera Lago di Garda. V jednom z největších zábavních parků v Evropě se nachází několik desítek atrakcí pro malé i velké návštěvníky. Park je tematicky rozdělen, a tak postupně podnikneme výlety do historie i do různých koutů světa. Ocitneme se u arabských minaretů, ve slavném egyptském Údolí králů, na zaoceánské plachetnici kotvící ve starém anglickém přístavu či proplujeme po divoké řece asijskou džunglí podél budhistických chrámů. Vyzkoušíme několik horských a vodních drah o různých délkách a rychlostech, navíc také u většiny z nich s pohádkovým příběhem. O dobrodružství nebude nouze ani v jedinečném 4D kině s 5D zážitkem. Jednotlivé atrakce doplňuje dětský svět, kterému dominuje obrovský pohádkový strom. Odpočinout a pobavit se lze také u tematických show a performancí s herci, akrobaty či kouzelníky. Atrakce jsou rozděleny do tří kategorií – Fantasy (vhodné i pro menší návštěvníky), Adventure (pro všechny věkové kategorie) a nakonec Adrenaline, kterou ocení všichni vyznavači dobrodružství s vysokou dávkou adrenalinu. Za příplatek (individuálně na místě) lze zavítat do areálu LEGOLAND® Water Park, který nabízí nové vodní atrakce zahrnující různé skluzavky, bazény s umělým vlnobitím nebo klidné a divoké řeky. Večer přejezd na ubytování. Možnost večerní prohlídky Verony s naším průvodcem či využití zázemí hotelu.

3. den
Po snídani přejezd k Jaderskému moři na písečné pláže nedaleko poloostrova Cavallino, které jsou oceněny modrou vlajkou. Ta zaručuje čistotu vody a pláže perfektně upravené a čisté. Celá laguna se rozkládá mezi řekami Sile a Piave. Lagunu tvoří několik ostrovů. Čeká nás celý den plný relaxace, slunce, opalování a především koupání a dovádění v moři. Na své si přijde každý, od milovníků opalování a odpočinku na pláži, sportovní nadšence, až po vyznavače městského života. Zdejší pláže jsou písečné s pozvolným vstupem do moře, moderní letovisko pak láká na vyžití všechny věkové kategorie. Na pláži lze pronajmout lehátka a slunečníky (za poplatek) či vyzkoušet různé vodní sporty a atrakce. Na místě možnost fakultativní návštěvy mořského akvária SEA LIFE, kde vám při procházce podmořským tunelem budou nad hlavou plavat žraloci společně s rejnoky, dále tematického parku Tropicarium s živými plazy, hady, želvami, tropickými rybami nebo žraloky, aquaparku Aqualandia s pravou karibskou pláží a nejvyšší skluzavkou v Evropě, lunaparku New Jesolandia s více než 50 atrakcemi zaměřenými především na rodiny s dětmi, okruhu pro motokáry Pista Azzurra či Sunny Aquaparku, jediného plovoucího aquaparku na Jadranu. Za návštěvu stojí též několikakilometrová promenáda, která letovisko protíná. Ta je lemována nesčetným množstvím nejrůznějších obchůdků a butiků se značkovou a sportovní módou, stánků se suvenýry a italskou zmrzlinou. Celodenní pobyt na pláži tak můžete zakončit u večere v jedné z kavárniček, barů či restaurací a ochutnat místní pizzu, pastu či grilované ryby nebo jen sklenku italského vína. Ve večerních hodinách odjezd zpět do ČR.

4. den
Návrat v ranních hodinách. 

Fakultativní večerní výlet do Verony (příplatek 15 Euro)
Při zmínce o tomto městě si jistě vzpomenete na slavného dramatika Williama Shakespeara a jeho nejznámější dílo Romeo a Julie. Užít si zdejší romantickou atmosféru můžete během procházky historickým centrem s naším průvodcem v pozdních večerních hodinách, ve kterých celé město ožívá nočním životem. Spatříte Arenu di Verona, Veronský amfiteátr, ve kterém dříve probíhaly gladiátorské zápasy a dnes se zde pořádají koncerty či světoznámá operní představení, dále barokní palác Palazzo Maffei nebo též projdete kolem slavného Juliina domu. Během návštěvy budete mít též čas na zastávku na pěší zóně plné barů, kaváren a dalších turistických lákadel.
Cena zahrnujte transfer naším autobusem od hotelu a zpět, prohlídku s průvodcem.

Informace k zájezdu

Doprava
Během zájezdu vám bude k dispozici zahraniční autobus splňující všechny předepsané normy Evropské unie včetně vybavení bezpečnostními pásy.

Ubytování a stravování
Zajištěno v hotelu se snídaní. Možnost jednolůžkového pokoje za příplatek 890 Kč.

Pojištění CK
CK2 je cestovní kanceláří, nikoli agenturou či spolkem. CK2 je tedy řádně pojištěna proti úpadku a Vámi svěřené finance jsou 100 % chráněny.

Pojištění léčebných výloh
Za příplatek lze zajistit pojištění léčebných výloh či komplexní pojištění (pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škody na zdraví a majetku, pojištění zavazadel a pojištění stornopoplatku. Pojištění zahrnuje také pojistné události související s onemocněním COVID-19.

Cena zahrnuje
dopravu autobusem po celou dobu zájezdu, ubytování v hotelu (1 noc), snídani, zákonné pojištění CK

Cena nezahrnuje
zajištění vstupu do Gardalandu (bez vstupu do LEGOLAND Water Park), pobytovou taxu a služby průvodce (49 €/dospělý, 44 €/dítě do 9,99 let)

fakultativní večerní výlet do Verony (15 €/osoba)
(Příplatky za vstupné se hradí v Kč po vyplnění přihláškového formuláře na základě zaslané cestovní smlouvy.)

Rodinná nabídka pro 4 osoby* za 17 490 Kč
V rezervačním formuláři uveďte do poznámky kód "4 za 17 490".
* osoby bez rozlišení věku 0 - 99 let, cena nezahrnuje vstupy

Rezervujte teď, plaťte později
Zakoupíte-li si váš zájezd nyní, můžete uhradit pouze zálohu ve výši 1 500 Kč/osoba. Zbylou částku pak jednoduše vyrovnáte až 60 dnů před odjezdem na váš vybraný zájezd.

Galerie

Termíny

22. 8. 2024 - 25. 8. 2024

Nástupní místa

Přesné místo nástupu a čas odjezdu vám vždy zasíláme společně se smlouvou o zájezdu po řádném vyplnění přihláškového formuláře.

Nástupní místa pro termín 22. 8. 2024 - 25. 8. 2024

Praha 1
volno
Tábor
volno
České Budějovice
volno
od 4 990 Kč /os. Objednat