Školní výlet
ZOO a safari Dvůr Králové

nezávazně objednat od 920 Kč / os.
Číslo zájezdu: 221

Popis školního výletu

V Safariparku ve Dvoře Králové máme jedinečnou příležitost nahlédnout do světa vzdáleného afrického kontinentu a alespoň na chvíli se tak ocitnout uprostřed africké savany mezi volně žijícími šelmami, kopytníky a ptáky. Během procházky celým areálem zahrady se od našeho průvodce dozvíte mnoho zajímavostí o jednotlivých zvířatech. Prohlédneme si jejich pavilony včetně Ptačího světa, kde budou cizokrajní ptáci létat přímo nad našimi hlavami. Navštívíme i okapi, tajuplnou pralesní žirafu či africkou vesničku. U Jezera hrochů pak budeme pozorovat největší evropské stádo těchto nebezpečných savců a v novém pavilonu žiraf nám vyvýšená lávka umožní bezprostřední kontakt s těmito nejvyššími suchozemskými zvířaty naší planety.

Ve zcela mimořádný zážitek náš výlet promění projížďka safaribusem, během které budeme mít velká stáda antilop, zeber nebo buvolů téměř na dosah ruky. V případě zájmu je možné vyrazit Afrika truckem i mezi lvy (+ 100 Kč/žák; č. 221/a).

Seriál ZOO

Ti, kteří sledují seriál ZOO, jistě poznají místa, kde se seriál natáčí, a pokud ne, náš průvodce nás na ně upozorní. Spatříme tak budovu ředitelství, ve které v seriálu sídlí Ing. Brázda a Albert, kávu prodává Mína a v infocentru pojídá dortíky o všem informovaná paní Uhlířová. U pavilonu žiraf zastavíme u dvora s hnojem, za jehož zdmi se nachází přípravna jídel s chovatelkou Eliškou a veterinářkou Anežkou. U hrošíků možná narazíme na ošetřovatele Jakuba a u pavilonu plazů třeba i na Adama Hrušku. Těšit se tak můžeme nejen na zvířata, ale i na známá místa, která vídáme v televizi.

Výlet je možné realizovat celoročně, safari jen září, květen, červen.

Uvedená cena platí při minimálním počtu 38 žáků a při odjezdu z Prahy. Rádi vám vytvoříme i cenovou kalkulaci pro menší počet žáků nebo při odjezdu z jiného místa.

Věděli jste, že?

Tento výlet lze objednat ve speciálně upravené verzi jako Projektový den (čtěte více zde), na který lze čerpat dotaci z Šablon III. Obdržíte od nás dokumenty obsahující přípravu projektu a popis jeho průběhu, vyšleme s vámi požadovaného odborníka z praxe a dodáme veškeré potřebné výstupy, reflexi i interní sdílení zkušeností. Potřebujete poradit? Kontaktujte nás. Chcete objednat? Stačí tuto volbu zaškrtnout přímo v objednávkovém formuláři.

Galerie

Doplňující informace

Doprava na školní zájezd

Doprava je zajištěna zahraničním autobusem splňujícím všechny předepsané normy Evropské unie včetně vybavení bezpečnostními pásy.

Pojištění školního zájezdu

CK2 je cestovní kanceláří, nikoli agenturou či spolkem. CK2 je tedy řádně pojištěna proti úpadku a Vámi svěřené finance jsou 100% chráněny.

Cena zahrnuje

  • Dopravu autobusem
  • Zákonné pojištění CK
  • Veškeré vstupy a poplatky
  • Program
  • Služby průvodce
  • Odměny

Výlety a exkurze s CK2 mají nejen tyto výhody:

  • Pojištění

    Vaše finance jsou v bezpečí, jsme řádně pojištěná cestovní kancelář.

  • Zájezd na míru

    Nenaleznete-li přímo „Váš“ zájezd, vytvoříme Vám vlastní na míru.

  • Průvodci

    Průvodci jsou na daný zájezd speciálně vyškoleni, jsou to profesionálové se zkušenostmi s dětmi.

  • Program

    Program je uzpůsoben věku žáků a připraven tematicky na konkrétní lokalitu.

  • Kontakt

    Jsme Vám k dispozici i v průběhu zájezdu.

od 920 Kč /os. nezávazně objednat